2425 років ділового партнерства

Ось уже другий раз Др. Пітер Мрозік скористався можливістю на торговельній виставці Fensterbau Frontale, щоб привітати наших клієнтів з ювілеєм співробітництва. Власник і генеральний директор profine особисто подякував 87 компаніям-клієнтам, в цілому за 2425 років партнерства і лояльності до нашої компанії як постачальника систем.

«Ми дійсно цінуємо довіру наших клієнтів. У наш швидко мінливий час довгострокові і лояльні зв'язки з діловим партнером швидше виняток, ніж правило », сказав Др. Мрозік в своєму виступі 23 березня 2018 року в Нюрнберзі.

Нагороди були удостоєні виробники, які співпрацюють від 10 до 50 років з одним із брендів profine - KBE, KÖMMERLING або TROCAL. Клієнти-ювіляри приїхали з 26 країн.

«Тільки наші клієнти роблять нас такими, якими ми є», - підкреслив Др. Мрозік. «Ваше партнерство з profine є честю для мене особисто, і я сподіваюся ще на багато років спільного успіху.»

27 Березня 2018
17 Березня 2021

Великий проєкт для PROFINE у Південній Кореї

Після інтенсивного планування компанії PROFINE разом із своїм партнером WooshinWin вдалося здійснити великий проєкт у Південній Кореї

29 Березня 2021

Засідання Комітету з питань будівельної галузі та енергоефективності, Харків

«Профайн Україна» підвела підсумки участі в засіданні Комітету з питань будівельної галузі та енергоефективності, яке відбулося в м. Харків

20 Березня 2021

Інформаційний лист

Виведення з виробництва системи 58 мм