Kömmerling PremiDoor 76 Lux

Під час розроблення дизайну PremiDoor 76 Lux висоту профілю стулки для «глухої» частини конструкції було зменшено, що забезпечило надзвичайно тонкий зовнішній вигляд профілю, більшу площу скляних елементів, а значить, більшу вигоду від сонячного світла.

Втілюйте мрію про яскраві й освітлені житлові приміщення з інноваційною системою підйомно-зсувних дверей PremiDoor 76 Lux. Підйомно-зсувні двері можуть бути виготовлені шириною 6,50 метра і висотою 2,60 метра. Чи то зелений сад або вид міста — з PremiDoor 76 Lux ви можете поєднувати зовнішній світ зі своїм середовищем проживання завдяки великій площі скління. Ця сучасна система з безбар’єрним порогом також забезпечує максимальну простоту використання і високу теплоізоляцію. Незалежно від того, чи це нове будівництво або ремонт: система підйомно-зсувних дверей PremiDoor 76 Lux пропонує вам ідеальне рішення. Отримайте нову свободу для свого будинку

Докладний опис

Завдяки безперервній п’ятикамерній конструкції і компактній монтажній глибині 179 мм PremiDoor 76 Lux ідеально підходить для ремонту. Скління може бути до 50 мм завтовшки. Вузька висота рами — 65 мм, стулки — 100 мм і середнього елемента замикання — 103 мм, забезпечує високий рівень світла. Нова система вже в стандартній комплектації перевищує значення коефіцієнта теплопередачі Uf 1,3 Вт / (м² K), яке є нормою для підйомно-зсувних дверей цього виду. Система безбар’єрного порога також є частиною стандартної комплектації. Система спроектована таким чином, що її можна легко і економічно оснастити відповідно до ваших індивідуальних вимог безпеки — до класу протизламності RC 2.

PremiDoor 76 Lux випускається у білому виконанні, з ламінацією під дерево, в монохромних кольорах і відтінках металік — в кольорі зовні і біла зсередини, або в двосторонній ламінації. Можливе застосування алюмінієвих накладок зовні, що дає зовнішній вигляд алюмінієвого вікна і додаткову стійкість до погодних факторів, а зсередини — вид теплого затишного пластика.

Ця система також є прикладом з екологічної точки зору. Бренд Kömmerling є першим ключовим виробником у світі у виробництві профілів не тільки у поєднанні регенерату з первинним ПВХ, а й лише ПВХ без свинцю з «зеленими» стабілізаторами на основі кальцію і цинку. Це дає впевненість усім, хто використовує продукти KÖMMERLING, що вони також беруть участь у захисті довкілля.

Особливості

Зменшена висота профілю на ділянці «глухого» скління – великі площі зі скла, велика вигода від сонячного світла.

Система безбар’єрного порога, реалізована відповідно до стандартів

Унікальна система середнього ущільнення в центральній частині, що замикає

Простота експлуатації під час відкривання-закривання

Технологія “greenline”

Можливість застосування алюмінієвої накладки і ПВХ для підвищення рівня статичної стійкості

Максимальні розміри конструктивних елементів 6,5 м шириною і 2,6 м заввишки – для білого кольору

Надзвичайно тонкі лінії по висоті стулки всього лише 100 мм

Варіанти дизайну в класичному білому кольорі, під дерево, в монохромних відтінках і металік