Участь партнерів PROFINE в виставці INTER BUILD EXPO 2019

З 19 по 22.03.2019 в Києві відбулась виставка INTER BUILD EXPO 2019. На виставці брали участь партнери компанії PROFINE. Компанія Stimex  представила конструкції з використанням передових розсувних систем від profine: PremiDoor 88 і PremiSlide76. Конструкції викликали шалену зацікавленість у відвідувачів. А все тому що розувна система PremiSlide була укомплектована елементом додаткового комфорту - механізмом м'якого закривання стулки Softclose.

Зразки системи Kömmerling 76 AluClip викликали зацікавленість у представників будівельних компаній, оскільки комбіновані системи із ПВХ з алюмінієвими накладками набирають популярності на українському ринку.

Також гості виставки могли ознайомитись з оновленою палітрою кольорів для ламінуючих плівок Exofol PX від провідного європейського виробника Renolit. Конструкції виконані в кольорах Amaranth Oak и Weissbach Eiche та виглядали сучасно. Нові плівки не вигорають на сонці та не розігріваються; саме тому кольорові конструкції з профільними системами PROFINE зберігають надійність і стабільність навіть при екстремальних температурах.

3 Квітня 2019
17 Квітня 2021

Великий проєкт для PROFINE у Південній Кореї

Після інтенсивного планування компанії PROFINE разом із своїм партнером WooshinWin вдалося здійснити великий проєкт у Південній Кореї

29 Квітня 2021

Засідання Комітету з питань будівельної галузі та енергоефективності, Харків

«Профайн Україна» підвела підсумки участі в засіданні Комітету з питань будівельної галузі та енергоефективності, яке відбулося в м. Харків

20 Квітня 2021

Інформаційний лист

Виведення з виробництва системи 58 мм